Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Közel 90 éve gondoskodunk a nyugodt álmokról. Kis családi vállalkozásként indultunk 1931-ben, a mesterségbeli tudás és a szakma szeretete pedig apáról fiúra szállt, így ma az alapító Köves Vilmos fia, Köves Péter vezeti az elsősorban paplanok, párnák és ágyneműk gyártásával foglalkozó, hazai és nemzetközi sikereket is elért Peter’s Paplant.

A mai napig fontosnak tartjuk a hagyományok és a minőségi kézműves munka értékének továbbörökítését – ezért minden termékünket a legnagyobb gondosággal készítjük el, hogy azok akár egy életen át szolgálják tulajdonosukat.

A minőségről mi magunk kezeskedünk, hiszen a felhasznált anyagok nagy részét saját üzemünkben dolgozzuk fel. Maglódi üzemünkben a gyártás a paplankészítés teljes folyamatát felöleli: az alapanyag-előállítástól egészen a kész termékig. Az egészségügyi előírások betartása mellett termékeink természetesen az új minőségi követelményeknek is maximálisan megfelelnek – a több évtizedes szakértelemnek köszönhetően.

 

Mitől különlegesek termékeink?

Attól, hogy kisüzemként minden egyes darabot a legnagyobb gondosággal készítünk el. Speciálisan kis sorozatú termékek és különleges, egyedi darabok készítésére szánt darabos steppelőgépekkel dolgozunk, így különleges varrástechnikákat is meg tudunk valósítani és ezáltal bármely egyedi igényt ki tudjuk elégíteni.

Fő sajátosságunk a hagyományos technológia és a mai igények és technikák ötvözése – a mai napig készítünk manufakturiális módszerrel is paplanokat, különleges díszpárnákat, ágyneműket és természetes alapanyagú matrachuzatokat is.

Szolgáltatásaink

Nem kell megválnia a régi pehelyágyneműktől! Cégünk toll és pehely töltetű termékek szakszerű tisztításával és javításával is foglalkozik. Elöregedett paplanjait és párnáit friss, tiszta töltettel és új borítással látjuk el.

A Kresz Géza utca 21. alatt található Peter’s Paplan üzletünkben az alábbi szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket:

  • Javítás
  • Tisztítás
  • Borítás csere
  • Újratöltés
  • Toll- és pehelyfelvásárlás

Szolgáltatásaink igénybevételéhez keresse fel Kresz Géza utcai üzletünket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Keresés